Κατασκευη Ιστοσελιδων

Στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος να κάνει τα πάντα, αλλά η επιτυχία είναι να βρει αυτό που του ταιριάζει και χωρίς υπερβολές, χάσιμο χρόνου και περιττά έξοδα, διατηρώντας άριστα την ισορροπία στη σχέση value for money, να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα κοινό δυόμιση δισεκατομμυρίων χρηστών, που αυξάνεται διαρκώς. Η κατασκευή της ιστοσελίδα σας είναι το πρώτο βήμα, και η βάση της διαδικτυακής σας παρουσίας. Είναι η βιτρίνα σας στο Internet.

Στη Sunny Web δημιουργούμε πρωτότυπες, πρακτικές και καλαίσθητες ιστοσελίδες, που προβάλουν την επιχείρησή σας σύμφωνα με την επικοινωνιακή στρατηγική που έχετε χαράξει. Στόχος μας είναι να τονίσουμε τα πλεονεκτήματα που θα βοηθήσουν τους υποψήφιους πελάτες να γνωρίσουν την επιχείρηση σας και να πάρουν πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Η Sunny Web είναι μια από της πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που από το 2011 η σχεδίαση και η κατασκευή όλων των ιστοσελίδων γίνεται με την τεχνική του Responsive Web Design. Αυτό σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες μας ανταποκρίνονται στην συσκευή του χρήστη και η εμφάνισή τους αλλάζει ανάλογα με την οθόνη της συσκευής.

Στατικές ιστοσελίδες

Για επιχειρήσεις που δεν χρειάζονται να ανανεώνουν το περιεχόμενο της σελίδας τους τακτικά, συνιστούμε την κατασκευή ενός στατικού site. Αποτελεί την οικονομικότερη λύση και η Sunny Web αναλαμβάνει τις όποιες αλλαγές χρειαστεί να γίνουν στην πορεία.

Δυναμικές ιστοσελίδες

Για επιχειρήσεις με περιεχόμενο που αλλάζει τακτικά, συνιστούμε την δημιουργία δυναμικών σελίδων. Εκεί οι αλλαγές μπορούν να γίνονται από προσωπικό του πελάτη, το οποίο εκπαιδεύεται κατάλληλα από τη Sunny Web στη χρήση του CMS που θα χρησιμοποιεί.

Σε κάθε περίπτωση φυσικά, σε οποιαδήποτε δυσκολία κι αν προκύψει, η Sunny Web θα είναι πάντα δίπλα σας.

Μέθοδος κατασκευής

Κατασκευάζουμε τις ιστοσελίδες μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα υψηλότερα standard του internet.

Όλες οι ιστοσελίδες μας φτιάχνονται σε HTML5, CSS3, Javascript και jQuery. Για τις δυναμικές ιστοσελίδες διαλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε τις τεχνολογίες PHP, Ajax, Javascript και jQuery, και για την βάση δεδομένων την Mysql.

Η ιστοσελίδα είναι μόνο η αρχή

Η Sunny Web εκτός απο την σχεδίαση και την δημιουργία της ιστοσελίδα